Kruidenwandeling bij Wilhelmietenmuseum in Huijbergen.

Het Wilhelmietenmuseum wil bezoekers van het museum graag meenemen op een unieke kruidenwandeling in de tuinen van de Broeders van Huijbergen en de tuin van “de Huijberg”, ingericht volgens het concept van de permacultuur.

Op deze kruidenwandeling neemt gids Edin van der Ham je mee, en zij laat je kennis maken met volksgeneeswijze en folklore. Ontdek dat er zoveel planten in de natuur te vinden zijn, die eetbaar en/of geneeskrachtig zijn .

Verwonder je erover dat de genezende werking in de plant zelf te zien is.

Je gaat de natuur met andere ogen bekijken!!

Deze wandeling vindt plaats tijdens openingsuren van het museum op 25 en 26 juli. De wandeling start om 14.00u en 15.30u op beide dagen.

Mocht je graag met de wandeling mee gaan, geef dit dan aan bij de ingang van het Wilhelmietenmuseum!

Tevens is dit  ook te combineren met een bezoek aan het museum. Alles voor dezelfde prijs.

Het Wilhelmietenmuseum is open van 14.00u tot 16.30u. Entree is €3,- p.p.

Graag zien we jullie voor mooie wandeling en een bezoek aan ons museum .

Ook een bezoek aan de Kapel van de Broeders is mogelijk tijdens openingsuren.