Curiosamarkt in het Wilhelmietenmuseum op Koningsdag!!

We willen  weer een Curiosamarkt organiseren op woensdag 27 april 2022,Koningsdag.

Een gezellige middag waar weer lekker gesnuffeld kan worden tussen allerlei “antieke” spulletjes, die we hebben ontvangen voor de verkoop. Deze zal plaats vinden van 12.00u tot 16.00u. aan de achterkant van het museum. Toegang tot de markt is gratis.

Het Wilhelmietenmuseum is van start gegaan met een nieuwe tentoonstelling. In deze tentoonstelling is ook een fototentoonstelling te zien met als thema

 ”Goddelijk mooi”.

Fotografen uit de gemeenten Woensdrecht, Bergen op zoom en Roosendaal hebben foto’s ingezonden voor deze unieke tentoonstelling. Tevens zijn er tijdens deze tentoonstelling in alle zalen van het museum, schitterende objecten te vinden uit de collectie van de Broeders van Huijbergen en uit het Wilhelmietenmuseum. De meeste stukken zijn nog niet eerder getoond bij voorgaande tentoonstellingen.

We zij open tot en met september, zijn we élke zondag open van 11.00u tot 16.00u. Toegangsprijs voor het museum is €4.50 p.p.

Mocht u nog curiosa spulletjes hebben voor ons, mag u dat laten weten aan:  Gitta van Rooij, 06 53580359 of een mailtje naar vanrooij-peeters@home.nl   We komen het graag bij u ophalen, of een afspraak maken om het af te geven.  De opbrengst van deze Curiosamarkt is voor het onderhoud van het Wilhelmietenmuseum.