Kleurwedstrijd “Kaatje Klos”

in het Wilhelmietenmuseum Huijbergen

Beste meisjes en jongens,

Het Wilhelmietenmuseum in Huijbergen organiseert voor de 1e keer een kleurwedstrijd voor meisjes en jongens van 4 t/m 12 jaar.

Dit jaar hebben we een bijzondere tentoonstelling in het museum.

Een “Kant” tentoonstelling.

We hebben ook voor het eerst een vriendinnetje bij gekregen in het museum:

KAATJE   KLOS.

Om deze tentoonstelling wat meer kleur te geven, vragen wij jullie, of je daar aan wil meehelpen. We hebben een mooie kleurplaat gemaakt met Kaatje Klos en willen jullie vragen die zo mooi mogelijk voor ons in te kleuren. Dan hangen wij die op in het museum!!

De kleurplaten zijn vanaf 1 juli te krijgen in:

  • De Bieb van Huijbergen tijdens openingsuren
  • Het Wilhelmietenmuseum, open op zaterdag en zondagmiddag, van 14.00u tot 16.30u

(openingsdagen museum, 10 en 11 juli, 24 en 25 juli, 14 en 15 augustus en 28 en 29 augustus.)

Als je kleurplaat mooi hebt ingekleurd, je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer  hebt ingevuld, kun je hem bij de Bieb of museum weer inleveren.

Inleveren kan t/m 30 augustus.

Eerder kan natuurlijk ook. Hoe sneller je de kleurplaat af hebt, hoe langer hij in het  museum hangt. Natuurlijk mag je ook, met de familie op bezoek komen in het Wilhelmietenmuseum. Dan kunnen we je laten zien wat “Kant”is en hoe mooi dat is, en kun je gelijk jouw “museumstuk” laten zien aan de familie.

In september gaat een jury ze kijken wie de mooiste kleurplaat heeft ingekleurd,   per leeftijdsgroep. En natuurlijk zit daar een prijs aan vast!!

De prijsuitreiking vindt plaats op  25 september, in het Wilhelmietenmuseum!!

Willen jullie ons helpen onze tentoonstelling wat meer kleur te geven?  Haal dan, vanaf 1 juli de kleurplaat op, en zorg dat hij mooi wordt ingekleurd. Daar worden wij van het museum en natuurlijk Kaatje Klos, heel erg blij van !!

Mocht je vragen hebben, laat het ons weten:

Gitta van Rooij, vanrooij-peeters@home.nl