Open dag – ‘Welkom, dicht bij Huis’
22 augustus op terrein Broeders van Huijbergen

Het museum, een nieuwe leefgemeenschap, de tuinen en een oudere maar nog steeds actieve broedergemeenschap. Voldoende dynamiek voor een open dag! Op zaterdag 22 augustus bent u van 12.00-17.00 uur van harte welkom om te zien, te horen en te proeven wat de broeders, het Wilhelmietenmuseum en de Franciscaanse Leefgemeenschap de Huijberg te bieden hebben. Loop binnen!

Toegang is vrij, via oprijlaan Staartsestraat 2.

Tijdens deze open dag kunt u een kijkje nemen in het museum waar de geschiedenis van Wilhelmieten en Broeders van Huijbergen te vinden is. Er zijn korte workshops/introducties (beeldhouwen, Bachmuziek, Japanse gevechtssport, labyrint lopen). In de tuin kunt u rondkijken, wandelen en informatie vinden over Franciscaans leven en ecologie, gezonde voeding en Bewust Natuurlijk Leven, thee en kruiden, bezinningsactiviteiten en gastenverblijf. De Huijberg vertelt over haar tuin geheel ingericht volgens het oude concept van de permacultuur. De kapel van de broeders is open voor een moment van stilte of een kaarsje. En altijd al benieuwd geweest naar de 40 vergroeningsstappen die u zelf kunt zetten? Uiteraard is er ook gelegenheid voor een hapje en een drankje op ons terras. Om 17.00 uur wordt de dag afgesloten met een speciale vesperviering in de Kapel van de Broeders.

De open dag vindt buiten plaats, daarmee is er voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren. Bij het museum geldt een maximaal aantal mensen dat tegelijk naar binnen mag.

Welkom, dicht bij Huis!

Meer informatie en programma vindt u op onze websites en Facebookpagina’s
www.broedersvanhuijbergen.nl
www.dehuijberg.nl