ZENTANGLE WORKSHOP  BEGINNERS

”Zentangle” is een Amerikaanse methode om via het tekenen van herhalende patronen concentratie, ontspanning en creativiteit te stimuleren. Op een kaartje van 9 bij 9 centimeter maak je een vlakverdeling. Binnen deze vlakken teken je met pen gestructureerde patronen, lijn voor lijn.

Deze patronen (tangles) lijken soms ingewikkeld, maar zijn dat niet. Elk patroon bestaat uit maximaal zes stappen. Door je te concentreren op deze stappen kun je oefenen om met je aandacht in het moment te blijven (mindfulness). Het motto van zentangle is: ‘anything is possible, one stroke at a time’

Graag wil ik d.m.v. een workshop jullie kennis laten maken van deze manier van tekenen.

Voor iedereen die graag wil kennismaken met Zentangle, wordt er op

donderdag 24 september en donderdag 29 oktober 2020

een nieuwe workshop voor beginners georganiseerd. Van 10 tot 15.00 uur.  Kosten € 35,-. Voor een uitgebreide beginnerspakket wordt gezorgd.

Deze workshops vinden plaats op een unieke locatie n.l. in het Wilhelmietenmuseum van de Broeders van Huijbergen. Er is ruimte voor max. 6 personen per workshop. Beide dagen zijn inclusief koffie/thee, lunch (broodje van Slagerij Wisse), en sap of frisdrank.   Tevens de entree van het museum en gebruik van de zalen.

Opgeven  het liefst per mail vóór 10 september bij :

Gitta van Rooij:     vanrooij-peeters@home.nl
Baroniestraat 3,4635 BX Huijbergen
Tel: 0164 642174     Mob.  06 53580359